onsdag 25. august 2010

Ludacris til Kongeparken!


Et av hiphopens aller største navn kommer til Landstreffet i Stavanger 2011. Ludacris blir regnet som en av de mest suksessrike hiphop-artistene noensinne, og har hatt hele fem album på førsteplass på Billboard-lista, samt vunnet flere Grammy priser.


– Vi hadde en veldig positiv opplevelse med Busta Rhymes som en av headlinerene for to år siden, og har hatt lyst til å ha et enda større hiphop-navn på programmet. Det er stor stas at Ludacris er første artist klar for Landstreffet 2011, sier bookingansvarlig Magnus Lund i Landstreffet.


Ludacris slo igjennom for fullt for ganske nøyaktig ti år siden, etter en noe mer anonym karriere som radio-DJ. Han har i løpet av disse ti årene rukket å gi ut syv studioalbum og en rekke hit-singler. Fem av albumene har krøpet helt til topps på de amerikanske hit-listene og Ludacris har mottatt hele tre Grammy-priser, både for album og enkeltlåter.


Rapperen fra Atlanta, Georgia har et rykte på seg for å skrive gode tekster og har samarbeidet tett med anerkjente produsenter som The Neptunes og Timbaland, og artister som Nas, Pharell, Lil Wayne, Jay-Z og Rick Ross. Ludacris har også gjort karriere som skuespiller, og har utmerket seg som seriøs og dyktig også på dette området. En ekstra morsom lokal forankring til Norge er at han i 2009 lagde sin egen cognac for det norske merket Birkedal Hartmann.


– Vi kommer til å slippe mange store artistnavn i tiden som kommer, og nytt av året er at vi introduserer en helt ny hovedscene. Programmet for 2011 vil dermed bli større og bedre enn noensinne, sier Lund.


Landstreffet i Stavanger har de siste ni årene vært tidlig utsolgt og siste rest av ledige billetter legges ut på www.billettservice.no i dag klokken 16.00.

Hovedlinken til LS2011 billettene på billettservice.no finner du HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar