torsdag 19. august 2010

En uke til de siste festivalpassene legges ut!I dag er det kun 260 dager igjen til det smeller i Stavanger, og vi lanserer billettslipp til det 25. Landstreffet i historien! Dette kommer til å bli det mest spektakulære Landstreffet i Stavanger, og i forbindelse med 25årsjubileet venter det en rekke overraskelser til russen.

Siste runde med festivalpass legges ut for salg onsdag 25. august kl. 16.00.

Har du ikke kjøpt deg billett enda, anbefaler vi på det sterkeste å være tidlig ute. I fjor ble alle passene revet vekk fra billettlukene allerede 21.august, 8 mnd før arrangementstart, og vi venter ikke mindre pågang i år!

De ulike billettene vi kan tilby er:

LS FESTIVALPASS
Festivalpass for Landstreff Stavanger, Norges største russearrangement. Alle konserter inkludert.
Pris: 1400,- eks. avgift


LS FESTIVALPASS + LINEUP
Landstreff festivalpass, samt hettegenser med hele line-upen. Genserne kommer i helt vanlige collegegenser-størrelser, og du velger selv størrelse ved kjøp av billett. Du henter genseren din ved ankomst til Landstreffet. Nærmere informasjon om billetten vil bli sendt ut på mail eller du kan finne det under "Info" på denne siden.
Pris: 1590,- eks. avgift

LS JUBILEUMSBILLETT
Festivalpass + line-up genser + LS:Refresh + fast track + LS-sekk
fullstappet med toalettsaker, keychain, ørepropper og diverse andre produkter. Jubileumsbillett gir deg også tilgang på LS:Refresh, vår egen velværeavdeling som er ny av året. Her får du tilgang på egne toaletter, dusjer, samt en egen styling-avdeling med stylister, speil, hårfønere, rettetang, solkrem, hygieneprodukter, parfymer og annet du trenger for å føle deg fresh! I tillegg vil man ved ankomst til Landstreffet ha en egen inngang til billettpåsetning. Mer informasjon under "Info" på denne siden.
PS. Det er kun de med Jubileumsbillett som har tilgang på LS:Refresh
Pris: 2200,- eks. avgift

LS MILJØBILLETT
Til deg som ønsker å reise på en mer miljøvennlig måte til Landstreffet. Miljøbilletten inkluderer festivalpass, samt tur/retur-reise til Kongeparken. Bussene går fra syv forskjellige byer; Oslo, Drammen, Tønsberg, Sandefjord, Kristiansand, Stavanger og Bergen. Alle bussene frakter deg direkte til hovedinngangen til Landstreffet. Man slipper å stå i kø for billettarmbånd, da det ved ankomst vil komme en vert om bord i bussen og sette på ditt armbånd. Du kan derfra gå rett inn på festivalområdet.
Pris: 1850,- eks. avgift


Det ordinære festivalpasset blir lagt ut til salg på billettservice.no, Posten, Narvesen og 7-Eleven. De andre passene må bestilles eller kjøpes på billettservice.no, eller de kan nås på telefon: 815 33 133. Festivalpass inkl genser, Miljøbilletten og Jubileumsbilletten er ikke mulig å reservere, og det er kun mulig å kjøpe direkte. Dvs at dersom du ønsker en av disse billettene er det viktig at du har et kort som er gyldig for betaling.

Direktelink til Landstreffets billetter på billettservice.no finner du her.

Er du ikke så heldig å ha et pass i hånda burde du være tidlig ute. Hvis du ER så heldig å ha et pass, lås det inn i safen og ta godt vare på nøkkelen. Neste års festival vil du ikke gå glipp av!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar