tirsdag 1. september 2009

Landstreffet i Stavanger er UTSOLGT!!!

De siste festivalpassene til Landstreffet ble lagt ut for salg på billettservice onsdag 19.august kl. 16:00. Kortere enn 24 timer senere var alle festivalpassene revet bort.

Det er tydelig at det er mange som ønsker å delta på neste års største russehappening. Årets festivalpass har blitt revet bort rekordfort, og billettservice hadde en enorm pågang når festivalpassene ble sluppet.

Hvis du er en av de som ikke har fått billett så er fortsatt ikke alt håp ute. Vi anbefaler at du sjekker billettservice.no med jevne mellomrom. Billetter som ikke har blitt hentet slippes automatisk ut for salg igjen på billettservice.no.

Et annet råd vi kan gi er å delta i vår artist-tips konkurranse hvor vi med jevne mellomrom lodder ut festivalpass. Ditt artist-tips kan du gi her.

For de av dere som har vært så heldige å få tak i et pass, gled dere. Vi er godt i gang med planleggingen, og neste års festival blir større enn noen sinne!

Jeg har selv pratet litt med gutta som jobber med Landstreffet og dere har absolutt masse å glede dere til. Dette er utrolig dyktige folk som har mange års erfaring bak seg, og vet virkelig hvordan de skal glede russen. Dette kommer til å bli awesome!

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar