onsdag 9. september 2009

Nå kan du lage russekort!

Nå har både russedress og russeservice åpnet sin russekortgenerator. Så nå kan dere logge dere inn å sette igang med å lage russekort. Av egen erfaring så er det ikke alltid like lett å finne på noe å ha på russekortet. Derfor kan det være lurt å være ute i god tid!

Tekst hentet fra russedress:
Første versjon av russekortgeneratoren har nå åpnet. Nå kan du redigere russekort og finne fram hvilke teksten du ønsker etc. Nye bakgrunner og flere ekstrafunksjoner lanseres i oktober.

Husk at du kan endre russekortet ditt helt fram til 11.desember.

For alle skoler som skal ha gullkort, vil denne gullfunksjonen åpne i oktober.

NB! Du kan bestille, betale og allikevel endre russekortet ditt i etterkant.


Tekst hentet fra russeservice:

Russekortdesigneren er nå åpen. I år kan du få Russekort i gull - ikke bare de Originale Russekortene, men også Standard Russekort og kort du lager med eget design kan leveres i gull.

Om det er ønskelig passer vi på at det bare er russestyremedlemmene på din skole som får russekort i gull. Det er ikke noe stress med å lage russekortene så tidlig i og med du kan bestille og redigere russekortene i Grunnpakken frem til 11. desember. Alternativet for Gullkortene kan du legge inn fra i slutten av september. Bare bestill de andre varene i Grunnpakka før 25. september. Mer info om russekortene vil følge her på Russ.no


Synes du det er vanskelig å lage russekort og klarer ikke finne noe å ha på russekortet? Føler du at alt blir feil og tenker at alle andre kommer til å ha mye bedre russekort enn deg? Send meg en mail med litt info om deg selv så skal jeg prøve å hjelpe deg:)

Blogglisten

1 kommentar:

  1. hvordan får jeg finner email addres din og send mail til deg?

    SvarSlett