torsdag 3. september 2009

Russen i Kristiansand har hatt x-russfest!

Dato: 17 juni 2009
Sted: Utenfor Kristiansand Katedralskole Gimle, i Kristiansand

Oppsummering:

Det var dagen etter at alle var ferdig med alle eksamener, og dersom man ser bort fra skoleavsnutningen, var det første feriedag.

Det ble laget en facebookevent, og bortimot 900 elever ble invitert. Det som skulle feires var at det var en måned siden man tok på seg russedressen for siste gang. Ca 200 bekreftet, og over 350 skulle kanskje delta. I tillegg var det flere som ikke hadde svart, og mange som ikke var invitert, men som hadde hørt om arrangementet. Det lå altså an til å bli en knallfest, hvor man skulle feire det russetiden EGENTLIG handler om; endt 13 års skolegang.

Planen var som følger: Møt opp på grusbanen ved skolen, iført russeklær fra 19 og utover. Det ble sendt ut en liste over gjeldende X-russeknuter for kvelden, og den/ de som klarte flest, ville vinne en flaske sjampagne fra russestyret. (Styret kjøpte inn 10 flasker til ca 4000 kr). Musikk skulle komme fra russebilene.

Værmeldingen sa regn. Værmeldingen hadde rett.

Når arrangøren, Andreas Landsverk, dukket opp litt senere enn planlagt, hadde han forventet flere oppmøtte. Facebook hadde skuffet; det kom ikke mellom 200-550, som facebook hadde lovt. Det stod ca 35 på plassen, alle med ansikt som liknet store spørsmålstegn.

Det var heller ingen russebiler, eller andre biler for den saks skyld, som kunne stå for musikk.

Andreas fant det greiest å poppe champagnen, drikke opp og bevege de oppmøtte til nærmeste bar. Det ble liv allikevel - for de oppmøtte. Men ikke i russeånd. Langt ifra. Ikke noe rave, ingen ravesticks, ingen russeknuter - kun en vanlig kveld på byen, iført en skitten russebukse.


Moralen av denne historien er: bruk russetiden for hva den er verdt! Ikke stol på at X-russefestene tar av med det første - uansett hva X-russen gjerne sier! (Med mindre værvarslet er bra!)


Blogglisten

1 kommentar:

  1. FUCK YOU ALL YOU SUCKS,FAEN TA DERE ALLE,DERE SUGER KUK OG SUGER FITTEN TIL DERES MOR ALLE SAMMEN. HVIS DE IKKE HAR FITTE,SÅ SUG DERES MORMOR SIN FITTE DERE ER SUGENE FITTER

    SvarSlett