søndag 30. august 2009

Siste innlegg fra Kim Vegard, Russepresident i Aust-Agder 2009!

For dere som har fulgt med på denne bloggen en stund, så husker dere kanskje Kim Vegard. Han var russepresident for Aust-Agder i 2009 og har vært så snill å dele sine erfaringer med dere! Hvis dere ikke har lest noe om Kim Vegard, anbefaler jeg dere å leite litt nedover på siden og lese de to andre artiklene om han først. Her kommer hvertfall den tredje og siste artikkelen fra Kim Vegard!

- Dine erfaringer med å ha russebil:
Jeg var medlem av "LOMMEVANEN 09". Jeg vil si at en Russebil var absolutt gøy og verdt å være med på, gjorde alt enklere med grilling, oppbevaring, musikk, anlegg, og ikke minst et fremkomst middel til Russetreff og ellers andre ting. Det beste er vel at du deler den med dine nærmeste venner, slik at dere hele tiden kan kjøre rundt sammen og delta på ting. Man burde starte å tenke på russebil og sponsorer så fort du setter foten inn i ditt siste år på skole og skal være Russ. Jo tidligere ute, jo mer sponsorer og kanskje den feteste og beste bilen ? Mer sponsor = mer Penger.
Vi skaffet vår Russebil 2 dager før Russeslippet og jobbet intensivt på den med interiør, utseende, anlegg og lyd, samt sponsorer. Dette merket vi var alt for liten tid, og vi angret på at vi ikke startet tidligere, for vi ble ikke 100% ferdig til Russeslippet. Dugnad er en flott ting! Det skaffer lett tjente penger i lommen, og det er ikke lite heller. Jo mer penger og tid dere har, jo fetere og bedre blir bilen, og mer oppmerksomhet for bilen får dere. Og det er alltids stas at noen ser det harde arbeidet dere har lagt inn i bilen.

- Russebilnavnet deres, hvordan dere kom på det? Hva man kan tenke på for å finne russebilnavn?
Russebil navnet vårt ble ”Lommevanen 09” faktisk mitt forslag som ble valgt, utrolig nok. Først og fremst satt vi jo sammen og prøvde å komme på et realt navn som ville skape stemning og smil. Mye sprøtt og rart kom opp, men mye av det samme som har vært før, vi ville ha noe nytt.. Ideen kom ifra når jeg satt hjemme å leste på gamle nyheter, da jeg leste en artikkel om ”Lommemannen”. Da kom idén.
Inspirert av lommemannen byttet jeg bare ut ”Mannen” med ”Vanen” Ca samme toneleie. Dette syntes de andre var en vittig og små gal idé etter som at vi puttet ”Free Candy” under skriften ”Lommevanen” Slik ble våres navn til. Det du hovedsaklig må tenke på, er tema. Et kult navn?; et vittig navn? Noe som fenger? Kjennetegner dere? Osv. Vi ville ha et navn som folk kunne le litt av, og forstå den tørre humoren bak navnet.
Blogglisten

1 kommentar:

  1. Hvem er russepresident i aust-agder i år?

    SvarSlett