fredag 28. august 2009

Russens Hovedstyre (Oslo og Akershus) 2010 er enda ikke satt!

Du som er russ i område Oslo/Akershus har fremdeles muligheten til å stille til valg i russenshovedstyre! Dette er noe som anbefales på det sterkeste. Har du tenkt på å stille til valg, men er i tvil. Kanskje tviler du på dine egne ferdigheter og om du er den rette til å sitte i russenshovedstyre? Slutt å tvil! Send inn en søknad istedet!

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjema under vervet man ønsker og man er i gang! Gå til russenshovedstyre.no for å lese mer om valget og vervene.

Her kommer ett lite utdrag fra hva de har å si om å sitte i styret:
"
Russens Hovedstyre er et selvstendig organ som består av medlemmer fra årets russekull som er med på å lede feiringen for over 10 000 medruss. Russens Hovedstyre samarbeider med mange aktører, men ROK må trekkes frem som den viktigste. Sammen jobber de iherdig for at russen skal en mest mulig trygg, innholdsrik og sikker feiring."

Virker dette interessant, så gå til russenshovedstyre.no for å lese mer! Det er allerede noen som har meldt sin interesse og stiller til valg. Men som du selv kan se så er det ikke veldig mange. Så det er ingen vits å nøle, det er nå eller aldri!

P.S Valget starter Mandag 7.September!

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar