tirsdag 25. august 2009

På tide å skaffe seg Russeklær!

Nå er sommerferien over, skolen har startet og alt er tilbake til det normale. Men for dere som skal være russ, så er dette siste året av deres 13 år lange skolegang! Det er mange forberedelser som må gjøres, og det kan være greit å komme tidlig igang.

Både når det gjelder billetter til russetreff, russebil eller russebuss og ikke minst russeklær! Nå har både Russedress og Russeservice åpnet sine web-butikker, så nå er det bare å klikke dere inn og legge inn deres bestilling. Dere har ingenting å vinne på å vente. De beste tilbudene forsvinner først!

Nå sitter dere sikkert igjen med endel spørsmål. Hvor skal jeg bestille klær, russedress eller russeservice? Hvordan bestiller man og hvor lenge kan man bestille? Når blir klærne levert? Min skole/linje/yrkesfag er ikke i skolelisten?

Listen med spørsmål er lang og det er mye dere lurer på. Jeg får ikke svart på alt her, men er det noe dere lurer på så er det bare å sende en mail eller skrive en kommentar så skal jeg svare så godt jeg kan!

Både russedress og russeservice har nå åpnet nettbutikkene sine og har mange spennende pakker og tilbud ute. Det som mange velger er den såkalte grunnpakken. Her har russedress ett tilbud til 299,- mens russeservice har en pakke til 349,-. Både hos russedress og russeservice må du bestille FØR 25.september for at dette tilbudet skal være gyldig. Det er viktig å huske på, her er det masse penger å spare! Det enkleste er å bestille klær direkte fra webshoppen til enten russedress eller russeservice. Klærne blir levert i februar/mars og det billigste og vanligste er å få klærne levert rett til skolen. Går du på en skole som ikke er/finnes i skolelisten (yrkesfag eller linje) så registrer deg under en valgfri skole, men i webshoppen ber du om sending rett hjem i posten.

Dette var litt småting som kan være greit å vite når det gjelder kjøp av klær. Så nå er det bare å sette i gang og leite gjennom webshoppene, finne de feteste klærne og sende inn en bestilling! Er det noe dere lurer på så er det bare å sende en mail eller skrive en kommentar! Lykke til!
Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar