onsdag 19. august 2009

Siste sjanse til å skaffe seg billett til Landstreffet i Stavanger!

Pågangen for festivalpass til neste års store russehappening har vært rekordstor. Etter det beste Landstreffet noen sinne i mai 2009, jobber de nå iherdig med planleggingen av Landstreffet som igjen skal toppe alle tidligere Landstreff.

Siste runde med festivalpass for salg starter onsdag 19.august kl. 16:00. Har du ikke kjøpt billett anbefaler jeg på det sterkeste å være tidlig ute. I fjor var alle passene revet vekk fra billettlukene allerede 21.august, 8 mnd før festivalstart. Festivalpasset får du kjøpt på billettservice.no, posten, narvesen eller 7 Eleven, og du har valget mellom å kjøpe et ordinært festivalpass eller festivalpass som inkluderer festivalgenseren til Landstreffet eller en festival pakke som inkl genser, sekk, keychain og ørepropper. Festivalgenseren og festivalpakken får man ved ankomst Landstreffet 7.mai, og festivalgenseren har line-up´en til festivalen på ryggen.

Er du ikke så heldig å ha et pass i hånda burde du være tidlig ute. Hvis du ER så heldig å ha et pass, lås det inn i safen og ta godt vare på nøkkelen. Neste års festival vil du ikke gå glipp av!

PS. Det ordinære festivalpasset blir lagt ut til salg på billettservice.no, Posten, Narvesen og 7Eleven. Passet som inkluderer festivalgenseren og festivalpakken må bestilles eller kjøpes på billettservice.no evt ringe til billettservice på 815 33 133. Ved reservasjon kan billetten hentes ut på Posten, Narvesen eller 7Eleven.

Blogglisten

1 kommentar:

  1. Whaaaat a boring blogg da, Jørgen! Trodde det skulle stå no juicy stuff liksom men her er det bare fyllesammfunnet du fokuserer på?

    DÅRLIG.

    SvarSlett