lørdag 30. mai 2009

Oslotur for å møte Russedress, ROK og Landstreffet i Stavanger!

Til nå i denne bloggen har jeg for det meste laget fakta-artikler og skrevet ramset opp nyttig informasjon for dere som russ. Det er klart at dette er viktig for å få en flott og bra russetid. Men det er ikke alltid like moro å lese side ned og side opp med fakta og tørr informasjon. Så dette har jeg tenkt å prøve å forandre på ved å gjøre bloggen mer levende. Nå førstkommende onsdag reiser jeg inn til å Oslo for å treffe representanter fra Russedress.no/Russesiden.no , ROK og Landstreffet i Stavanger (Kongeparken). Jeg har tenkt å ta med meg kamera og prøve å få tatt noen bilder og få lurt ut noen avsløringer som angår deres russetid!

Men for at jeg skal få mest mulig utbytte av disse møtene ønsker jeg å høre hva nettopp dere som russ har lyst til å vite mer om. Er det noe du lurer på eller har lyst til å spørre Russedress, ROK eller Landstreffet i Stavanger om, så legg igjen en kommentar på dette innlegget eller send meg en mail til: kontakt@russebloggen.com

Her har dere muligheten til å få inside informasjon, men jeg kan ikke love noenting. Dere kan komme med spørsmål, jeg kan stille de, men om dere får svar på det dere lurer på, det kan jeg desverre ikke love.
Blogglisten

1 kommentar: