fredag 29. mai 2009

Facebookgrupper For Deg Som Russ!

Her kommer det en oversikt for deg som russ, over de mest populære og mest brukte facebook-gruppene for dere som er russ i 2010! Disse er absolutt verdt å sjekke ut å bli medlem av. Her kommer det masse nyttig informasjon.- Russ 2010
Denne gruppen kommer til å inneholde informasjon om alle arrangementene som arrangeres for russen. Så vet du om et arrangement så send inn informasjon til admin så legges dette ut så fort som mulig.

Det vil bli mange konkurranser fra starten av skoleåret hvor dere kan vinne russeklær, russekort, gensere, billetter til arrangementer og lignende. Siden har også en fin oversikt over nettsider som er aktuelle for deg som russ i 2010!

Bli medlem av gruppen sammen med 7.800 andre russ her: Russ 2010- Russen 2010
Denne gruppen vil du få all informasjon om russetiden, som du som russ trenger. Her vil det komme løpende informasjon om alle viktige, pålitelige og fete nyheter, og ikke minst info om de største russetreffene, aktørene og alt dere enkelt og greit trenger å vite ;) Om det er noe dere lurer på, så kan dere enten ringe russens servicetelefon på 23 68 12 00 eller sende mail til info@russen.no.

VI SØKER AMBASSADØRER!!
Vi søker etter utadvendte mennesker i hele Norge som har kontakter og brenner for russetiden de har i vente til neste år.
Send en søknad på message til brukeren "Russe Info" som er admin her, med følgende informasjon:
- Navn
- Telefon
- Adresse
- Fylke/Kommune
- Hvorfor nettopp du skal være en ambassadør for russen 2010

Du vil få, så langt det gjør seg mulig, informasjon og nyheter før de andre og kanskje noe annet fett ;)
Bli medlem av gruppen sammen med 6.500 andre russ her: Russen 2010- 91Kullet=)
Dette er facebookgruppen for de som er født i 91:D

Her vil det stadig dukke opp nyheter, informasjon, tips og råd, diskusjoner, du kan møte resten av russenorge og mye mye mer!!
Bli medlem av gruppen sammen med 3.800 andre russ her: 91Kullet=)


- Norges Offisielle Russeblogg!
Dette er facebookgruppa for denne bloggen. Her vil det komme ut info om denne bloggen og alt du som russ trenger å vite!
Sjekk ut facebookgruppa her: Norges offisielle Russeblogg!

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar