fredag 22. mai 2009

Landstreffet for russ 2010! (7.-9.mai-2010)

Etter å ha arrangert tidenes beste Landstreff for russ, er de allerede nå i gang med planleggingen av neste års største begivenhet for deg som russ!

Årets festival samlet 10 000 festglade russ til en tre dager lang feiring som inneholdt ikke mindre enn 34 artister på 6 venues, Norges mest omfattende sandfotballturnering og flere andre aktiviteter hele helgen igjennom. Visjonen til Landstreffet er å være Norges ledende musikkfestival for 18 og 19-åringer( Altså russ ) .

Tirsdag 19.mai kl 16:00 slapp de et meget begrenset antall tilbudsbilletter for salg gjennom billettservice.no og Posten. Tilbudsbilletten koster kr 900,- + Billettservice sine avgifter. For årets arrangement ble tilbudsbillettene revet unna i rekordfart. Faktisk på rekord kjappe to dager. Ønsker du å delta på Landstreffet 2010, anbefaler vi deg å være tidlig ute. Billettene er tilgjengelige på www.billettservice.no fra 16.00 den 19. mai 2009. Det lønner seg å være tidlig ute, allerede nå kan disse billettene til årets desidert største og beste arrangementer for russ være utsolgt.

Har du tenkt til å være på buss og skal til Landstreffet 2010 og ønsker ringplass? Send din søknad til deres busskontakt på busskontakt@landstreff.no for å bli en av de heldige bussene som får ringplass på Landstreffet. For spørsmål kan du også ringe Henrik på 97050989. For busspåmelding kan du sende mail til busskontakt@landstreff.no

Hvis disse tilbudsbillettene til russetreffet skulle være utsolgt så er det ikke for seint enda. Det er fremdeles billetter for salg. Men også her lønner det seg å være tidlig ute! For deg som russ, så er dette russearrangementet ett must! Vi har Tryvann, Hellerudsletta og Landstreffet på Lillehammer, men ingenting kan måle seg med Landstreffet i kongeparken. Dette er ikke noe form for reklame for kongeparken, men dette sier jeg av erfaring og for å hjelpe dere som russ med å få den beste russetiden! Så har du enda ikke kjøpt billett, bør du kjøpe billett så fort som mulig. Landstreffet har vært utsolgt de siste syv årene, og ble for åttende gang utsolgt 21.august 2008 for 2009 festivalen.

Er du RUSS 2010? Hva venter du på?

Bli også medlem av Landstreffets gruppe på facebook her: RUSS

Ses 7.mai 2010 på Norges Største Russetreff!

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar