lørdag 23. mai 2009

Hva vil du som RUSS vite?Dette er en relativt nyoppstarta blogg for alle som er RUSS i 2010! Jeg håper dette blir en blogg som dere kommer til å ta i bruk og kan få noe nyttig ut av. Jeg gjør dette kun for at dere skal få en best mulig russetid!

Men hvis jeg skal klare det så trenger jeg litt hjelp fra dere som russ. Hva lurer dere på? Hva vil dere vite mer om, hva er dere usikre på når det gjelder russetiden? Her er det uendelig med spørsmål og ta av. Men når jeg for meg selv skal sitte å finne på alt, så kan det bli vanskelig å komme på nye idèer etterhvert. Derfor hadde jeg satt stor pris på om dere enten kunne legge igjen en kommentar med forslag til ting jeg kan skrive om, som dere lurer på. Eller om dere sender meg en mail til: jorgen.snoas@gmail.com

Dette vil være nyttig for dere som RUSS, fordi dere kan få svar på akkurat det dere lurer på når det gjelder russetiden, samtidig vil det være med på å gjøre denne russebloggen til en bedre blogg.

En annen ting som kan være bra for bloggen er om noen av dere som er RUSS-2010 har lyst til å skrive en artikkel til denne bloggen? Her kan dere skrive om hva dere vil. Bare det er relatert til russ. For eksempel forventinger dere har til russetia. Kanskje du vil skrive om russebilen eller russebussen deres? Hvilke russetreff du tenker og dra på osv. Og hvis det er noen som var russ i år. Altså RUSS-2009, og har lyst til å skrive litt om din russetid så er det bare å ta kontakt. Her skal vi sammen gjøre alt for at dette skal bli den beste russetia noensinne for RUSS-2010!
Blogglisten

1 kommentar: