torsdag 10. november 2011

Skrillex til Landstreff Stavanger 2012!

Neste artist er uten tvil en av de mest etterspurte artistene til LS2012.

Han tilhører en generasjon kunstnere som nekter å være begrenset av forutinntatte forestillinger og utenforstående forventninger, og han beskriver sin nåværende sound som en blanding av dubstep, elektro og glitch. I en alder av bare 23 år kan han nå skilte med nærmere 100 millioner visninger på YouTube, 300 spillejobber i året, og flere remix-oppdrag for superstjerner som Lady Gaga, Bruno Mars og Benny Benassi. Mine damer og herrer; SKRILLEX er klar for Landstreffet i Stavanger 2012!

Han startet sin karriere som vokalist og gitarist i rockebandet From First To Last, men det var først da han begynte å produsere og opptre på klubber rundt i Los Angeles-området under aliaset Skrillex at ballen for alvor begynte å rulle. Han ga ut debut-EP´en ”My name is Skrillex” sommeren 2010, og kort tid etter ble han signert av plateselskapet Mau5trap, som igjen resulterte i en landsdekkende turné sammen med selveste Deadmau5. EP´ene ”Scary Monsters and Nice Sprites” og ”More Monsters and Sprites” fulgte tett på, i tillegg til et ukjent antatt remikser for store, verdenskjente stjerner.

Sonny Moore aka Skrillex er et multitalent av de sjeldne, han er multiprosjektets one-man machine. Han er bevandret i mange ulike sjangere, og har helt klart greid å lage et navn for seg selv som dj/produsent/remikser.

Navnet hans er på alles lepper om dagen noe 12 000 solgte billetter i Oslo Spektrum nå i November er et tydelig tegn på. Vi er selvfølgelig veldig stolte av å kunne presentere dette multitalentet til tidenes happening, Landstreffet i Stavanger 2012. GLED DEG!!!

Skrillex opptrer på Parkscenen fredag 4.mai.

Tekst henter fra www.landstreff.no


2 kommentarer:

 1. eg elske egentli han litt i lengden så e ann bra om eg bestemme meg for og finna ud kor bra egentli alle samen e fordi eg hørte mye på dubstep før men så skifta eg te litt mer britisk kinda musikk og syns det e bra og hørra på ?

  eg ønske han komme tebage te russetreffet når eg bler russ i 2014 eller någe lignande klare sje og tenka heilt
  hilsen daniel smith

  SvarSlett
 2. oj den linken va litt gamel eg såg det fust nå eler någe va litt rart åg vita men haters going to hata
  hilsen meg igjen

  SvarSlett