torsdag 3. november 2011

Krafttak mot Kreft!

Veldig mange kjenner noen som har eller har hatt kreft. Det er en sykdom som berører mange, og det er fortsatt slik at en del kreftformer i dag ikke har noen effektiv behandling. Få med din skole på et krafttak mot kreft, og vær med å bidra til forbedrende midler innen kreftforskningen.

Kreftforeningen arrangerer årlig en landsomfattende innsamlingsaksjon for kreftsaken. Denne aksjonen har fått navnet "Krafttak mot Kreft", og arrangeres i uke 10 og 11 hvert år. Pengene for 2012-aksjonen skal gå til forskning på kreftformer som få overlever. Det er de kreftformene det ikke finnes noen effektiv behandling mot foreløpig.

I Norge rammes over 24 000 personer av kreft hvert år. Bruk de ressursene og midlene dere har som russ til å bidra med støtte som redder liv.

Landstreff Stavanger og Kreftforeningen fortsetter sitt gode samarbeid i forbindelse med innsamlingsaksjonen Krafttak mot Kreft. Her skal 15 000 russ bruke et par timer på å samle inn 15 millioner kroner til kreftforskning. Dette er kanskje de viktigste to timene russen setter av i hele russefeiringen.

Er din skole påmeldt? Ikke? Gjør noe med det, og be russestyret melde på din skole til kmk(a)kreftforeningen.no, eller se www.facebook.com/krafttakmotkreft.

Dere som melder dere på Krafttak mot kreft 2012 vil få muligheten til å være med i trekningen av billetter til Landstreff Stavanger, og dersom dere lager en russeknute av å delta på aksjonen kan dere få tildelt små minibøsser til å feste i lua.

Over 12000 russ samlet inn ca 12 millioner kroner til Krafttak mot Kreft i 2011. Hvor mye klarer russen å samle inn i 2012?

Meld på din skole i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar