tirsdag 15. november 2011

Den offisielle Dekknavnskåringen på Rockefeller!

I fjor var det Schnas/Studentenes Hus i Nydalen som var venue for Den Offisielle Dekknavnkåringen. I år tar vi den enda lengre og inviterer deg, dine venner og mer enn 150 busser til Norges viktigste musikkscene gjennom tidene: Nemlig legendariske og ærverdige Rockefeller!

Eminem, Snoop Dogg, The Killers, Ozzy Osbourne, R.E.M, Muse, The White Stripes, Van Morrison, Willie Nelson og ZZ Top Aloe Blacc, a-ha, DeLillos, Hellbillies, Kurt Nilsen, Maria Mena, Röyksopp, Kaizers Orchestra, Klovner i Kamp, Karpe Diem og Florence and the Machine har tidligere gjestet Rockefeller.

I år er det navn som Brodak Moment, Cherrybombs, KIDS, Able, Blue Mountain State, Inglourious Basterds og Bucket List som kommer for å rocke! Det er påmeldt busser fra Oslo vest, Oslo øst, Nesbru, Asker, Oppegård, Drammen, Follo, TBG, Horten, hele Bærum, Bergen og mer til. Med så mange påmeldte er det viktig å nevne at det er begrenset plass så det lønner seg å være tidlig ute. Selv om det er både Rockefeller og John Dee som er årets venue og det er plass til 2000 mennesker så vet vi fra i fjor at det vil bli for lite plasser så sørg for å vær tidlig ute med å bestille billetter.

Rockefeller 20.12.2011 klokken 20:00 -
Det blir vilt når russen 2012 inntar Norges musikkscene nummer 1!

Vær klar når bussansvarlig i ROK tar kontakt.

PS: Ikke meldt deg på? Det gjør du HER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar