onsdag 4. mai 2011

Strippere, flammeshow og Norges beste DJ!Fredag 29.april var det klart for Telemarkstreffet 2011, et minne for livet!

Over 1000 russ tok turen for å feire starten på russetiden 2011. Allerede fra parkeringen åpnet 17.00, strømmet det på med russ og rundt 00.00 kokte det ved hovedscenen! På scenen stod DJ Prince, Norges desidert største club-DJ. Ikke bare har han herjet i de fleste nattklubber i landet, men han har også klatret høyt på musikklister i USA, vunnet norgesmesterskap i DJ og har vært support for noen av verdens største DJer. I tillegg hadde vi besøk av Julio, flammeblåseren fra Norske Talenter. Julio er en av landets mest profilerte flammekunstnere med et unikt talent for show og underholdning! Han gjør ting med flammer du ikke trodde var mulig og på Telemarkstreffet gunna han på med et nytt og spektakulært show!

Kvelden var fullspekket med underholdning. I tillegg til DJ Prince og Julio fikk vi se norgesmestere i stripping, DJ Stian Karlsen og coverbandet Spinning Foundation som lagde en magisk stemning!

Dette er et russetreff som vokser raskt og som allerede nå lett kan konkurrere med de store. Stavanger, Tryvann og Lillehammer, Watch out!

Arrangørene er allerede nå, i full gang med planleggingen av neste års russetreff. Ta en tur innom siden deres på facebook for de nyeste oppdateringene!

Hvilke russetreff skal du på i år? Eventuelt neste år, for russ 2012!All rights reserved Telemarkstreffet, et minne for livet
Foto: Johannes Granseth

Ps: Trykk på bildene for å få dem i original størrelse!

2 kommentarer:

  1. Jeg skal Stavanger, Tryvann og seff Telemarkstreffet!

    Jeg er ikke russ før 2012, men gleder meg syyyykt:D

    SvarSlett
  2. Jeg tror jeg skal på Tryvann også har jeg veldig lyst til stavanger. Kanskje Telemarkstreffet om det passer. Ser ut som det var bra liv hvertfall!

    SvarSlett