onsdag 18. mai 2011

Landstreffet i Stavanger, 4. - 6. mai 2012!Etter et EPISK Landstreff, er vi nå i full gang med planleggingen av neste års største russebegivenhet, det 26. Landstreffet i Stavanger.

Årets festival samlet 11 000 festglade russ til en tre dager lang feiring som inneholdt 28 artister på 7 venues, Norges største sandfotballturnering og mange andre aktiviteter hele helgen gjennom. Visjonen til Landstreffet er å være Norges ledende musikkfestival for 18- og 19-åringer.

Vi slipper torsdag 19.mai kl 16.00, et meget begrenset antall tilbudsbilletter for salg gjennom billettservice.no, Narvesen og 7-eleven. Tilbudsbilletten koster kr 1200 + billettservice sine avgifter. For årets arrangement ble tilbudsbillettene revet unna i rekordfart. Faktisk på rekordkjappe 50 MINUTTER. Ønsker du å delta på Landstreffet 2012, anbefaler vi deg å være tidlig ute. Billettene er tilgjengelig på www.billettservice.no fra 16.00 den 19. mai 2011. MERK: Det vil ikke være mulig å kjøpe festivalpass gjennom Posten og Post-i-butikk. Det er kun gjennom billettservice.no, Narvesen og 7eleven det vil bli solgt festivalpass. Vennligst også vær klar over at billettservice.no ikke godkjenner bruk av VISA Electron. Ha derfor et kredittkort tilgjengelig hvis du skal kjøpe gjennom billettservice.no

Er du på buss og skal til Landstreffet og ønsker ringplass? Send din søknad til vår busskontakt på busskontakt@landstreff.no for å bli en av de heldige bussene som får ringplass på Landstreffet. For spørsmål kan du også ringe Aleksander på 93624050. For busspåmelding kan du sende mail til busskontakt(a)landstreff.no.

Ses 4.mai 2012 på Norges største russetreff!

7 kommentarer:

 1. Her står det at billettene ble revet vekk på 4 timer..
  Her:
  http://www.landstreff.no/nc/nyheter/article/landstreffet-2012-4-6-mai-2012-571.html
  står det 50 min..?
  bør jeg være der første timen eller ikke? :P

  SvarSlett
 2. Det er riktig det som står i linken du viser til. Tilbudsbillettene i fjor ble solgt på 50 minutter.

  Så om du skal ha billett er det greit å være tidlig ute!

  SvarSlett
 3. Når slippes den neste puljen med billetter?;)

  SvarSlett
 4. oi, tenkte det var torsdag i dag jeg.. hehe, her følger vi med!

  SvarSlett
 5. Når slippes neste pulje med billetter?

  SvarSlett
 6. Har kjøpt en billett på postoppkrav fra en i Sandnes. konvolutten inneholdt bare et referansenr. ingen billett. Betalte 2100 kr. Se opp for svindlere på dette.

  SvarSlett