lørdag 21. mai 2011

Dyrevennlige russeknuter!

Tradisjonen med russeknuter har vært populær hos russen i mange år, og begynte allerede på 1940-tallet. Det finnes mange forskjellige oppgaver som må utføres for å få en gjenstand i dusken. NOAH foreslår nå tre nye, dyrevennlige knuter.

plakatfjerning
Ta gjerne ned plakater for sirkus med dyr.

NOAH – for dyrs rettigheter foreslår å legge til tre enkle og dyrevennlige knuter som en ny tradisjon for russ over hele landet:

1) Samle inn underskrifter mot dyr på sirkus fra alle i en hel klasse – Liten elefant-leke i dusken.

Dyr på sirkus må leve hele livet under tvang til å fremføre triks, og tilbringer mesteparten av tiden innestengt i transportvogner, bur eller lenket fast på en parkeringsplass. For mer informasjon om sirkus-kampanjen se våre nettsider www.sirkus.info.

2) Være vegetarianer i en uke – Brokkoli i dusken.

Flere og flere velger å kutte ut å spise dyr, nå kan du prøve en uke og se om du liker det. For oppskrifter sewww.dyrsrettigheter.no/oppskrifter.

3) Sitte i en skoletime i undertøy med skriften “Jeg vil heller gå uten klær enn å gå med pels” skrevet på kroppen eller på en plakat – Fuskepels i dusken.

Dyrene i pels-industrien må leve hele livet i et trangt bur før de så blir drept, kun for å ende opp som et klesplagg. Bli aktiv i NOAHs PelsUT-kampanje ved å klikke her.

Å vise at man bryr seg om de som er svakere og at man er modig nok til å forsvare dem er tøft – ikke alle tør å bry seg om dyr, men de som gjør det skal være stolte av det! Vi oppfordrer russ til å stå opp for dyrs rettigheter og å vise det gjennom NOAHs forslag til dyrevennlige knuter – og gjerne lage flere forslag selv.

Ta gjerne bilder av russeknutene du gjør, gjerne alle tre og send til thomas@dyrsrettigheter.no. NOAH kommer til å trekke ut en vinner som vil motta premier fra NOAHs nettbutikk.

Vil du bli mer aktiv for dyrene, ta kontakt med oss på aktivistkoordinator@dyrsrettigheter.no.

NETTSIDE: http://www.dyrsrettigheter.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar