tirsdag 3. mai 2011

Robin og Bugge klar for Landstreff Lillehammer!


Norges første Hiphouse gruppe er bekreftet til landstreffet på Lillehammer for 5. året på rad!

Dette er året de fleste musikkelskere bør ha hørt om Robin og Bugge, og om du ikke har det
kommer du garantert til å gjøre det.

Alle som har fulgt med på russen de siste årene, kan trygt si at Robin og Bugge ER det største navnet innenfor russemusikk. I lomma har de titler som bl.a Årets låt Tryvann
(Den Sorte Dame 2010), Årets låt stavanger (Entertainer 06), årets låt Lillehammer (Deep 07), Årets Dj (Smash Bros 08) og Ringenes Herre (Olympen 09, la oss ikke glemme deres legendariske russelåt for Olympen.)

Alle som har vært russ, vet hvor stor påvirkning låtene og Djingen til Robin og Bugge har hatt for
stemningen blandet russen de siste årene. Derfor er det synd og trist at Robin og Bugge dette året har tatt en pause fra russelåter og Djspilling for å satse på egne låter.

MEN: !!!!
LØRDAG 7.MAI KL 23:30 gjør Robin og Bugge sitt jubileumsshow på HOVEDSCENA på landstreffet i Lillehammer! Gutta har blitt booket tilbake hvert år siden de spilte der for første gang, da de selv var russ i 2007. Hvert år har det vært vill stemning blandt publikum når disse gutta entrer scenen, og i år er de større enn noen gang!

Robin og Bugges første singel "Monster", er listet på samtlige nevneverdige radiostasjoner.Med dette har gutta endelig funnet sin plass på det Norske musikkmarkedet, som et frisk pust og med et nyskapende og episk sound. Radiostasjonen P4/P5 går så langt, at de nå kaller Robin og Bugge en av landets aller største og mest orginale Rapgrupper.

Nå har Russ 2011 endelig en sjanse til å oppleve hele Norges nye livesensasjon Robin og Bugge!

Lørdag 7.Mai - kl. 23:30 på Hovedscena.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar