tirsdag 14. september 2010

Det du trenger å vite om russelappen!Russelappen er ditt bevis på at du er avgangselev og er et av våre viktigste sikkerhetsbidrag under arrangementer. Nettsiden www.russelappen.no vil være oppe å gå innen 1.oktober. Her har du muligheten til å laste opp bilde og endre kontaktinformasjon dersom nødvendig. Utsending av russelappen vil skje fortløpende helt frem til april.

Dersom du av en eller annen grunn ikke har bestilt via din kles-leverandør, kan dette gjøres på russelappen.no når denne siden er oppe. Vi gjør oppmerksom på at det da vil koste mer enn om du gjør det via Russedress eller Russeservice

Det er noen forhåndsregler vi må følge som angår russelappen.

1. Man er bare russ en gang i livet. Det vil si at du som elev ved videregående skole ikke kan motta russelappen mer enn en gang.

2. Yrkesfag eller andre særtilfeller må fylle inn feltet “særskilt søknad” på www.russelappen.no når registreringen er i gang.

3. Dersom mottaker av russelappen ikke oppfyller kravene vil ikke eventuell innbetaling bli refundert.

4. Bestilling sjekkes opp mot skolenes lister over avgangselever. Eller eventuelt lærlinglister.

Det kommer inn mange forespørsler om elever som har lyst til å være russ sammen med sitt kull selv om man ikke går i 3.klasse men som er lærling året etter. Dette er fullt mulig, men vi minner om at det kun er mulig å motta russelappen en gang- du kan dermed ikke være russ neste år også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar