mandag 16. november 2009

STOR reunion konsert, en av verdens største house dj´s, og norsk pops nye håp!!

Landstreffet i Stavanger lovet å slippe 3 artister i dag, mandag 16.november. Og de holdt sin ord, og artistene de slapp vil jeg tippe gleder alle! Her kommer de 3 som er sluppet!

KLOVNER I KAMP (NO)
Vi har den store gleden av å lansere at KLOVNER I KAMP skal gjøre en reunion konsert på Landstreffet 2010. Etter å ha lagt inn årene i 2006 har gutta kun gjort en konsert siden den tid. Konserten på Roskilde i sommer ble en stor suksess, og samlet drøye 7000 mennesker til en elektrisk o
pplevelse. Nå når gutta har valgt å gjøre en festivalkonsert i 2010 setter vi, og garantert mange russ rundt om i landet, stor pris på at valget falt på nettopp Landstreff Stavanger. Klovner har vært et hyppig innslag på Landstreffet i mange år frem til og med 2006. Nå når de nå kommer tilbake for å gi en unik konsert kommer det garantert til å bli god stemning og fullt Amfi.

Hvor var du da Klovner hadde reunion konsert på Landstreffet?

BENNY BENASSI (IT)I mange år har Benny Benassirt et hyppig forslag på artist tipsene som russen sender oss daglig. Etter å ha levert en sinnsyk gig i mai 2009 foran mange tusen russ har ryktet tydeligvis gått som ild i tørt gress. For LS2010 har vi mottatt ekstremt mange forespørsler om at vi "bare MÅ booke Benny igjen". Tatt i betraktning det han leverte sist gang er vi ikke vanskelige å be, og Benny bekreftet tvert når han hadde muligheten til å komme tilbake.

Siden mai har han remixet låter for artister som Madonna og Mika, og ryktene sier at det kommer flere fete remixer på nyåret med andre STORE artister. Vi gleder oss, og det burde definitivt du også gjøre når Benny inntar en av Norges feteste bussringer fredag 7.mai!!!

DONKEYBOY (NO)
Tiden da norske debut artister innehar topp plasseringer i fleng på album og singel lister trodde vi var forbi, MEN det var før Donkeyboy inntok musikk Norge med storm. 2009 står i aller høyeste grad i Donkeyboy sitt tegn. Med godt over 30 000 solgte album kort tid etter at det ble sluppet, singler som topper lister i fleng, og musikkvideoer som er vist over 800 000 ganger på YouTube, er det bare å glede seg til et høydepunkt uten like lørdag 8.mai på Landstreffet.

Donkeyboy har den siste tiden vært support for A-HA både i Norge og i utlandet. Hvor langt disse gutta kommer til å komme vil tiden vise, men vi tror potensialet er stjernene, og på veien skal de opptre for et stappfullt Amfi på Landstreffet.

Gled deg!!!

Blogglisten

2 kommentarer:

  1. Haha, de heter Yoga Fire, ikke klovner i kamp.. :P

    SvarSlett
  2. YOGA FIRE og Klovner i Kamp er to forskjellige ting mister!

    YOGA FIRE er det nye bandet til Klovner i kamp, Apollo og Posen. Og ja de holder på fortsatt og spiller rundt."Det har blitt diskutert om musikken vår er skranglerock eller piggtråddisco. Selv aner vi ikke hva vi holder på med." Det er slik de selv beskriver musikken de spiller.

    Mens Klover i Kamp er det er en norsk hiphop gruppe som blei dannet i 1994. De spilte sin avslutningskonsert på Rockefeller 1.september 2006. Og siden det har de kun spilt 1 konsert. Det var reunion konserten på Roskilde i sommer. Og nå gjør de altså en til. Med andre Ord. Det er Klovner i Kamp og ikke YOGA FIRE som kommer til Landstreffet i Stavanger:)

    SvarSlett