tirsdag 10. november 2009

Intervju med Punchline!Først og fremst, fortell litt om dere!

Vi er 24 jenter fra 4 forskjellige skoler rundt om i Bærum. Vi begynte på russebussprosjektet i starten av 2. Klasse, så vi hadde tid til å betale innbetalingene til bussen gjennom 1 og et halvt år. Alle sammen er veldig gode venner, og vi har blitt endre bedre venner etter alle møter og dugnader. Vi har hatt dugnader og russemøter siden vi begynte med russebussprosjektet, og dette har fungert veldig bra!

Hva er dekknavnet på bussen?

Punchline!

Hva er grunnen til at dere valgte dette navnet?
Punchline betyr ”vitsens finale”, og det er vi tenker om at russetiden er etter 13 års skolegang. Det er den tiden vi skal ha det gøy og feste og møte andre medruss og ha det sykt morsomt, og vi gleder oss som unger på julaften! Vi valgte det hovedsaklig fordi vi drar punchlines hele tiden..Vi prøver hvertfall..borompom pssh!

Hvilke skole/skoler går dere på ?

De fleste jentene fra bussen er fra Sandvika skole, og vi er derfor satt oss opp som en Sandvika buss, men vi har også noen jenter fra Dønski, Rud (WTF) og Rosenvilde. Vi kommer til å være på Vestre Bærum kåringen, som er for busser fra Sandvika, Dønski, Rud og Rosenvilde!

Hvilke russetreff skal dere på, hva har dere høyest forventninger til i russetiden?

Vi skal til Landstreffet i Stavanger, og til Tryvann. Vi har høyest forventninger til Stavanger, fordi det er en stor event hvor mange russ fra hele Norge kommer. Jentene på bussen er også sykt gira på Stavanger dialekten, og det er i all hemmelighet også en grunn til at vi gleder oss mest til Stavanger! Borompom pssh!!

Hvor mye penger regner dere med å bruke på russetiden?

Vi payer 80 tæssen hver. Næt!

Hvem lager deres russeklær?

Vi har valgt Russeprofil.

Hvordan fungerer deres bussmøter?

Som jenter flest, blir det mye uenigheter og mye prating om andre ting enn det vi egentlig skal prate om! Men når møtet er ferdig, har vi alltid fått gått igjennom det vi skal, og på en eller annen måte blir vi også enige til slutt. Vi ble enige om bussjef ved å ha en shottekonkurranse. Den som fikk blackout først, ble bussjef. Gratulerer, Hanne Stranna!

Hvilken buss har dere kjøpt?

Vi har kjøpt Motown, som vant Vestre Bærum kåringen i 2009. Den har vært russebuss et år før det igjen, og da var den Opptur, som også var en russebuss fra Bærum.

Hvordan fikk dere vite om www.russebloggen.no?
Vi fikk vite om russebloggen gjennom utallige meldinger på Facebook fra andre busser.

Lag ett slagord for russebloggen!

Alle russebussene stod i skogen å spøy, mens Punchline var på Russebloggen og hadde det gøy!
Dekknavnlåten:Blogglisten

2 kommentarer: