søndag 1. november 2009

Intervju med Prelude!

Her kommer enda ett intervju. Denne gangen er det en jentebuss med dekknavnet Prelude som har blitt intervjuet!

Først , bare ta å fortell litt om dere!
Vi er Prelude, jentene som får deg i mood! (det vil si en gira gjeng med søte-pene-digge jenter som liker å lolle fra østre Bærum) Vi kommer til å lage et helvetes liv når det smeller i april 2010!
Digg navn? Ja.
Digge jenter? Ja.

Hva er dekknavnet på bussen?
Dekknavnet er PRELUDE! Prelude betyr innledningen til noe stort, festen før festen. Russetiden er den beste festen, og vi stiller med det beste vorset!

Hva er grunnen til at dere valgte dette navnet?

Vorsene våre er alltid så gira, så vi synes det passet. Dessuten rimer navnet på mye (smuud, Rud, gud, dude, mood), og vi digger rim.

Hvor mange er med på bussen?

Vi er 22 jenter på bussen.

Hvilke skole/skoler går dere på ?

Flest fra Eikeli, med en håndfull fra Nadderud. I tillegg har vi noen små innslag fra Stabekk, Wang, Handels og Sandvika.

Hvilke russetreff skal dere på, hva har dere høyest forventninger til i russetiden?

Vi sees på EIKELIKÅRINGEN, TRYVANN og STAVANGER!
Umulig å velge.. Vi snakker PARTY FACTOR 5000 i 3-4 uker!

Hvor mye penger regner dere med å bruke på russetiden?
Nok:)

Hvem lager deres russeklær? Hvorfor valgte dere dem?

Vi vurderte det lenge og møtte med flere forskjellige leverandører, og valget falt til slutt på RUSSESERVICE. Det er vi glad for!! De som jobber der er hjelpsomme og koselige, og de stiller med alt vi trenger og mer til veldig gode priser. De er rett og slett de beste! www.russ.no

Hvordan fungerer deres bussmøter?
Ja, hvordan ble vi egentlig enige om sjef? Det var hvert fall et godt valg, for hun gjør en knakanes god jobb! Vi har også flere småsjefer og komiteer så Cathrine ikke trenger å gjøre alt stakkars. På møtene snakkes det veldig mye, men vi har blitt litt flinkere til å holde kjeft om ting som ikke har noe med bussen å gjøre på møter, ellers så blir vi sittende der hele dagen!

Hvilken buss har dere kjøpt?

Vi har kjøpt Carambolage (Stabekk-buss 2009), det er høydepunkbussen med NORGES STØRSTE DANSEGULV, og det kommer til å bli godt brukt! Er du russ 2011 og vil være i good mood med nok av gulvplass til tixing? Send oss en mail på prelude2010@hotmail.com, budrunden er allerede i gang!

Hvordan fikk dere vite om www.russebloggen.no?

Gjennom facebook, den har blitt godt promotert der.

Lag ett slagord for russebloggen

Russebloggen er smud, den får deg i mood! (noe vi har til felles forresten)

-DUDE, SKJEKK UT PRELUDE – DU VET DET ER VI SOM FÅR DEG I MOOD(Toppen fra venstre: Henriette Blomhoff, Anne Lise Bjerke, Marthine Andrup, Kathrine Werenskiold, Malin Irgens, Elisabeth Clark, Andrea Hagen, Cecilie Nørgaard, Monica Gulbrandsen, Charlotte Høgnes, Sofie Moss Hansen, Anette Sætrang, Martine Dyrseth, Cathrine Larsen, Tiril Wilhelmsen, Martine Bay, Emilie Marley, Ingvild Stokka, Marte Saupstad, Caroline Olving, Caroline Angelsen, Anniken Døvle)
Blogglisten

5 kommentarer:

  1. prelude rimer også på nude

    SvarSlett
  2. Prelude er kult navn. Syns dere ikke har styla opp en kul Honda Prelude i russefarger. :D
    :)

    SvarSlett