torsdag 5. november 2009

Intervju med Key Concept!

Her kommer ett intervju med Key Concept-Jentene!

Først, bare ta å fortell litt om dere!
Vi er en jentegjeng fra Oslos beste vestkant og vi er klare for å ha det drit kult i russetiden. Alle jentene kjenner hverandre godt og det byr på lite problemer. Men siden vi er jenter blir det jo alltid litt drama, men vår gode bussjef Nora ordner opp!! Vi startet tidlig med forberedelsene så vi har kommet godt i gang. Vi gleder vilt mye til å cruze rundt og lage liv i Oslos gater og selvfølgelig på Lillehammer!!!!

Hva er dekknavnet på bussen?
Key Concept 2o1o

Hva er grunnen til at dere valgte dette navnet?
Grunnen til at vi kom frem til det var fordi Key Concept betyr at man har nøkkelen til det beste konseptet. Det er nøkkel til suksess som er greia.

Hvor mange er med på bussen?
Vi er et herlig nøkkelknippe som består av 23 jenter.

Hvilke skole/skoler går dere på ?
Stort sett Ullern, men med innskudd fra Pers, Nissen, Wang, Katta, Fagga og Handels, så vi er en god blanding.

Hvilke russetreff skal dere på, hva har dere høyest forventninger til i russetiden?
Vi skal på alle Tryvanns treffene og så klart Lillehammer, det er der det skjer!!
Vi håper på at vi kommer til å ha den feteste russetiden noensinne og at alle digger bussen vår. Vi gleder oss med å feire med hele 91-kullet, som er helt klart de beste!!

Hvor mye penger regner dere med å bruke på russetiden?
Vi kommer til å bruke nok av penger, alle vet jo at russetiden koster, men det er definitivt verdt det! Bare vent å se når vi kommer rullende!

Hvem lager deres russeklær? Hvorfor valgte dere dem?
Vi bruker Russeservice som alle de lureste bruker. De har utrolig bra service og er veldig hyggelige! I tillegg har de fått sinnsykt mange nye ting og farger på klær og det kommer godt med! Grunnen til at vi valgte dem, var at vi hadde hørt masse bra om dem, og da vi tok kontakt med dem selv, så vi jo hvorfor! Hyggelige karer som hjelper uvitende jenter.. neida, vi har peiling, derfor valgte vi Russeservice.

Hvordan fungerer deres bussmøter?

Helt ærlig, i starten var det helt sirkus! Men nå har det begynt å bli skikkelig effektive møter. Vi koser oss alltid og har kommet fram til viktige ting. Vi delte egentlig ut sjefsposisjonene ganske tidlig og de har fungert utrolig bra! Vår kjære bussjef, Nora, ble valgt fordi hun er flink, ordentlig og har full kontroll!

Hvilken buss har dere kjøpt?
Vi har kjøpt en godbuss av den eldre klassen! Encourage fra 2008! Den kjører fremdeles som en kule!

Hvordan fikk dere vite om www.russebloggen.no?
Facebook of course. Her fikk vi masse informasjon og linker osv så det var ikke lett å overse russebloggen. Det er jo også morsomt at de har kåringer allerede nå, så russetiden kan få en god start.Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar