søndag 16. januar 2011

Påmelding til Kåringene på Telemarkstreffet 2011 er åpnet!


Med den største samlingen av russebiler- og russ i Telemark, er det klart for kåringene 2011! Telemarkstreffet arrangeres i år for 5.året på rad, og det er første året med kåringer. Nettopp din van kan bli den første til å bli årets van i Telemark!

Rekordmange billetter er solgt til årets russetreff og vi gleder oss til å se de ulike bidragene. Telemarkstreffet får besøk av russ fra Kragerø i sør til Rjukan i nord, så dette blir en mulighet til å vurdere deres van opp mot resten av Telemark!

Påmeldingen til de offisielle russekåringene for Telemarksruss starter i dag! Nå er tiden inne for å se hvem som har gjort alvor av sine store planer for russetiden. Det er mange kategorier å velge mellom så her er det noe for enhver.

Det er tillatt å delta i flere kategorier. Vinnerene blir kåret på Telemarkstreffet 2011 - Klosterøya 29.april 2011.

Det konkurreres i følgene kategorier;

"Årets van" er en prestisjetung pris som går til de russ som har fylkets mest imponerende russevan. Her vurderes helheten. Juryen ser både på interiør og eksteriør. I tillegg vurderes kreativiteten, funksjonaliteten og graden av nytenkning.


"Årets lydrigg" handler om volum, bass, kraft, størrelse og alt annet som en lydrigg kan assosieres med. Har dere planer om å rigge russevanen eller bussen med høytalere er dette kategorien dere bør melde dere inn i. Send bilde av riggen hvis dere allerede har gått til anskaffelse. Hvis ikke skriver dere utstyrsliste med det dere planlegger å skaffe.


Russetiden handler feiring, vennskap, glede, galskap, fest, samhold og alt annet som en slik stor feiring innebærer. Vi ønsker å finne frem til det ene bildet som gir oss en følelse av russetid! Bildet kan være fra klasserommet, fra fest, i skolegården, på fjellet, i stua hjemme eller et helt annet sted. Vi gir ingen begrensninger - ta et bilde og send til oss. Personene som er i fokus på bildet skal vite om at bildet er sendt inn til konkurransen.


"Årets interiør" er prisen for russ som har det beste interiøret i sin russevan eller russebuss. Her handler det om kreativitet og innsats. Interiør kan være snakk om det meste som befinner seg innenfor bilen/bussen; Gardiner, sofakrok, TV, veggtapet, koppholder, taklampe, disko-kulo osv. Legg ved bilde når du melder deg på.

Meld deg på her!

Allerede nå i januar merker vi at Telemarkstreffet 2011 kommer til å bli noe stort og unikt! Aldri før har det blitt solgt så mange billetter på et så tidlig tidspunkt. I fjor ble det utsolgt, og selv med større kapasitet ser det ut til at Telemarkstreffet nok et år kan bli utsolgt!

Har du enda ikke sikret deg billetter til Telemarkstreffet bør du gjøre det før 1.februar. Da stiger billettprisen til 530,- + avgift. Pris frem til 1.februar er 430,- + avgift for ordinær billett og 750,- + avgift for VIP-billett.

Kjøp din billett her!

Mvh Telemarkstreffet 2011, et minne for livet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar