mandag 17. januar 2011

Dekknavnslåt blir superhit?Jentebussen "Moment Magnitude" fra Fredrikstad har sin egen blogg hvor du kan følge forberedelsene til russetiden. I tillegg har de lenge vært kjent i russemiljøet for deres fete dekknavnslåt som har over 100.000 views til sammen på youtube!Nå har Kaya Jones fra The Pussycat Dolls laget sin egen versjon av låta og lagt ut en teaser på sin myspace-side. Hør Kaya Jones sin versjon av "Momen Magnitude"-låta her!

Det som skjedde, var at Kaya Jones i Pussycat Dolls hørte sangen vår i LA og lagde sin egen versjon av den som hun kaller "Release the energy". I hennes versjon har hun bare fjernet det som er internt oss jentene i mellom, sånn som "one clap for the girls" o.l. Hun har til og med fremført sangen live i Belgia? Forteller Sanna Emilie Jensen Karlsrud, èn av to buss-sjefer på Fredrikstad-bussen.
Jeg spurte jentene hvordan de skulle klare å toppe denne låten når konseptet blir lansert seinere i år. Her kommer svaret:
Andreas Schuller er vill på å lage sanger, og det har han visst år etter år. Kingda Ka & Hypernova er bare noen eksempler! Konseptlåta ligger i trygge hender og vi vet at låta vår vil bli RÅ uansett! Moment Magnitude er spesiell på sin måte, og vi har vært ekstremt heldige :-)

De bestemte seg allerede i starten av 1. klasse på vgs at de skulle ha russebuss og da samlet de en gjeng jenter som ønsket det sammen. Å være på buss har jo vært en drøm siden alle storesøskene våre har vært det og vi faktisk har skjønt hvor mye mer vi får ut av å være på buss enn van, sier Elise Greåker Kvisvik, den andre buss-sjefen.

Vi jobber en del dugnader og det er fordi vi virkelig vil jobbe hardt for å nå det vil vi. Vi har jo mål på bussen, og for å nå de må vi ha penger. Derfor er vi ekstremt flinke til å jobbe dugnader. Ikke bare er det jobb og penger men en sosial ting vi jentene kan gjøre sammen for å bli en enda mer sammensveiset gjeng i russetiden

Når det er klart for russetid og jentene skal release the energy er det hovedsaklig Tryvann og Lillehammer som står på tapeten.

Are you ready, are you ready, for catastrophy!?

2 kommentarer:

  1. Hei jenter:) Kanskje Dette er en dugnadsjobb for dere? Lykke til med russefeiringen:) Mvh Perleskrinet.

    SvarSlett