søndag 14. juni 2009

Billettsalget til de største russetreffene for 2010 er allerede i gang!


Landstreffet på Lillehammer:

Russ 2010 nå er det endelig deres tur! Landstreffet på Lillehammer 2009 var en kjempesuksess fra begynnelse til slutt i strålende solskinn! Med et område fylt av festglade russ, et stappfullt Van Land, bussringer på egen asfaltert arena, kåringer, artister og underholdning og mye mer er dette noe du ikke kan gå glipp av.

Årets Landstreff blir samme helg som tidligere år, men pga. hvordan helgene faller i år vil du også få med deg natt til 1. mai på Lillehammer! 30. april - 2. mai skjer det!

Billetter ligger ute nå, skaff deg din HER i dag!


Tryvann:
Er du russ i 2010 og ennå ikke kjøpt Tryvannsbillett? Alledagerspasset er nå på ute til sommerpris og du sparer 600,- på å kjøpe billett nå!Få med deg hele vanen eller bussen å kjøp billetter på faktura hos ROK så slipper dere billettavgiften på 45,- pr billett, og spar enda mer.

Bare se her:
- 26 gutter på en buss som betaler 645,-mindre for alledagerpasset på Tryvann=16770,- spart!!!!
- 6 jenter på en van som betaler 645,- mindre for alledagerspasset på tryvann=3870,- spart!!!

Ring til ROK sitt kontor på 23681200 og bestill billetter på faktura idag, så har dere litt ekstra penger til overs til vanen eller bussen deres, eller kjøp bilett nå på billettservice.no, Narvesen og 7-eleven.


Landstreffet i Stavanger:
Når det gjelder festivalpass så ble tilbudsbillettene utsolgt på rekordkjappe FIRE timer, og de ordinære som ble sluppet er nå også utsolgt. Det ligger fortsatt et knippe festivalpass som inkluderer festival hettegenseren for salg på Billettservice.no. Vi vil slippe de aller siste festivalpassene på et senere tidspunkt så for deg som ikke har fått tak i billett enda er ikke alt håp ute. Følg med på www.landstreff.no, og meld deg på vårt nyhetsbrev for å hele tiden holde deg oppdatert på hva som skjer. Siste runde med salg av festivalpass blir rundt skolestart.

Er du russ i 2010 og har innspill på artister og andre aktiviteter som du ønsker på Landstreffet 2010 er det bare til å sende oss en mail på info(a)landstreff.no.


Blogglisten

2 kommentarer:

  1. Jeg hører rykte om at du må være 18 på russetreffet i Lillehammer til 2010, hva med de andre russene som da er 17, spørsmåle mitt er da: det er vell ikke aldersgrense så lenge en er russ?

    SvarSlett
  2. Du må bare ha russelappen=være russ for å komme inn på Landstreffet på Lillehammer. Det er Stavanger som har 18årsgrense

    SvarSlett