søndag 11. september 2011

Philter klar for Telemarkstreffet 2012!Magnus Gangstad Jørgensen, bedre kjent som Philter er en av norges hotteste artister om dagen! I mai gav han ut sitt første album ”The Beautiful Lies”, han er listet på P3`s spillelister, over 800.000 downloads fra Urørt, spilte for flere tusen elleville fans på Hovefestivalen 2011, låta ”Revolver” er remixet og blir brukt som åpningslåt i liveshowene til Avicii og nå er han (believe it or not!) klar for Telemarkstreffet 2012!

I sitt rosa kaninkostyme har Philters musikk nådd et publikum også langt utenfor Norges grenser, han har vært med på å lage musikk til flere norske og utenlandske filmer og videoer, spesielt innen ekstremsport miljøet. I tilegg har han fått med seg selveste Jeff Delgado (Technical Director på South Park serien) til å designe single og album coverne sine.

Philter spiller elektronisk pop med innslag av hiphop-beats, synth og diverse instrumenter fra hele verden! Det er lett å høre at Magnus har brukt uttalige timer og lekt seg med instrumenter hjemme på gutterommet, og nå er han altså klar for norges raskest voksende russetreff, Telemarkstreffet 2012 – et minne for livet!Telemarkstreffet arrangeres i Skien i Telemark, Onsdag 25.april 2012.

Billetter legges ut for salg på www.telemarkstreffet.no Onsdag 14.september Kl.17:00.

Sjekk ut hjemmesiden hans HER
Sjekk ut facebooksiden HER
Sjekk ut Philter på Spotify HER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar