onsdag 28. september 2011

Inneplass for buss/van?


Det er en stor fordel med inneplass til russebuss/vans i vinterhalvåret. Da utsettes ikke bussen for fukt, vær og vind, konseptene blir lettere å holde hemmelig, det blir lettere å jobbe med prosjektet og man unngår kjedelige innbrudd. Her er noen tips.

Vinterhalvåret er langt, kaldt og vått i Norge. Det er ikke gunstig å stå ute hele vinteren, hverken for kjøretøy, utstyr eller for gjengen som skal jobbe med prosjektet. Prøv derfor å finne en inneplass, eller i hvertfall et tak dere kan stå under.

Det kan være vanskelig å finne et egnet sted, særlig for plasskrevende russebusser. Vær derfor tidlig ute med å undersøke muligheter i nærheten. Mange bønder har låver som kan være perfekt for formålet, hør også med industriområder og lokale eiendomsfirmaer. Sett i gang med å ringe, undersøke og skaffe kontakter.

Det er viktig å gå frem på en ryddig og proffesjonell måte når man kontakter potensielle utleiere. Mange har dårlig erfaring med å låne/leie ut lokaler til russ.

Når dere har fått plassen er det lurt å avklare hva dere får lov til og ikke. Rot, festing og lakking av buss/van blir skjelden godt mottatt. Avtal også nøye hvilke rutiner dere bør ha for bruk av området; låsing, bruk av strøm, når dere kan komme og gå, osv. La også utleieren få en kontaktperson, som blir ansvarlig for området dere bruker, da blir det lettere for begge parter.

Lykke til med årets prosjekter - vi gleder oss til å se resultatene!

Tekst henter fra Russ.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar