søndag 17. april 2011

Landstreff Stavanger; Konsertarenaer

Landstreffet opererer med to hovedscener og en intimscene som alle er innendørs, i tillegg til flere andre venues hvor det vil være underholdning:

PARKSCENEN
Parkscenen er en ny scene av året og åpnes til Landstreffets jubileum. Kapasiteten er 11 000 russ, og flere av LS2011 sine headlinere kommer til å opptre her gjennom helgen. Russen 2011 skal være med å innvie denne spektakulære scenen fredag 6.mai sammen med BigBang og Robyn...

AMFIET
Amfiet blir ofte kalt vestlandets svar på Oslo Spektrum. Konsertarenaen har 4.000 sitteplasser og 500 ståplasser, og er den eneste av sitt slag i Norge som har muligheten til å kjøre taket helt til side. Dette pleier å by på magiske opplevelser for både russen og artistene!

I Amfiet opptrer Landstreffets største artister, og i 2006/2007/2008/2009/2010 gjestet blant annet Mew, Kaizers Orchestra, Turboneger, BigBang, Madcon, Postgirobygget, Busta Rhymes og Pitbull scenen. I år er det heller ikke småtteri som skal stå i en av Norges beste konsertarenaer; Busta vender tilbake, Kaizers og Karpe blir å se, i tillegg til en rekke andre store artister. Det er også her kåringene vil foregå lørdag kveld.

CLUB:LIVE
Club:LIVE var en ny scene i 2008 og tilbyr litt annen musikk enn hva de andre scenene gjør. Club:LIVE vil gi en god mulighet til å slappe litt av før kveldens konserter og aktiviteter setter i gang for fullt. Kapasiteten på Club:LIVE er ca. 400-500 personer, så vær tidlig ute dersom du skal ha plass. Programmet for Club:LIVE er fullspekket med en rekke norske band som spiller god kvalitetsmusikk og som gjør det utrolig bra om dagen!

THE VILLAGE
Scenen som ligger midt i russelandsbyen som har en kapasitet på omtrent 1500 russ. Her arrangeres den årlige talentkonkurransen på Landstreffet, i tillegg til at mP3 kommer til å kjøre live-sendinger med konkurranser og innslag fra russen i parken.

BUSSRINGENE
Etter den store suksessen med blant annet Benny Benassi, Steve Aoki, Axwell, Yves Larock, Eric Prydz, Dj Drama og Laurent Wolf i 2008, 2009 og 2010, som spilte på flere av de største bussene på Landstreffet, gjentar vi suksessen i år. Vi fortsetter satsningen på å levere de beste party-opplevelsene, de beste ringene og de beste dj'ene. Både fredag og lørdag vil man få oppleve internasjonale dj's i bussringene på Landstreffet, og med alt fra Bob Sinclar til Steve Aoki og Porter Robinson vil russen garantert få kjørt seg. Dette er også Martin Solveigs første gang i Norge, så årets russekull har en jobb å gjøre for at han skal få et godt inntrykk av det norske folk...

I tillegg til alle disse arenaene spiller Juicy på beach-området både fredag og lørdag og det vil være dj under sandfotballturneringen, så for alle som ønsker et godt og variert konserttilbud er Landstreffet optimalt.

Bilde og tekst: landstreff.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar