tirsdag 1. februar 2011

Robyn til Landstreff Stavanger!

Robyn har hatt et langt, suksessfullt tiår bak seg når det kommer til nye sanger i ny stil, utgivelser av album og ikke minst live shows. Hun er kjent for å være nyskapende, og gikk fra å være nittitallets popprinsesse til dronningen av elektropop på 2000-tallet. Siden slutten av nittiårene og frem til i dag har Robyn gledet oss med hits som "Show me Love", "Don't Stop the Music" , "The Girl and the Robot", samarbeid med Røyksopp, og ikke minst en rekke låter fra de siste albumene hennes Body Talk pt.1, 2 og 3.

I 2010 promoterte hun sin triologi for fullt, med smakebiter som "Dancehall Queen" og "Non of Dem" (med Røyksopp) som var mulig å lytte til på nett. Da albumene kom i tur og orden lot ikke responsen vente på seg. Robyn har solgt plater til den store gullmedaljen, blitt nominert til musikkpriser i ulike kategorier verden over, vunnet musikkpriser, og ikke minst gjort noen forrykende live shows.

Nylig ble hun nominert i kategorien "International Female Solo Artist" under årets Brit Awards som går av stabelen tirsdag 15. februar. VG (og en drøss andre) kåret “Body Talk” til beste internasjonale album i 2010, og det er ingen tvil om at Robyn kommer til å fortsette å være på alles lepper i 2011.

Vi føler oss privilegerte som får ha henne hos oss på Landstreffet 2011, og håper dere gleder dere like mye som oss! Tatt artist-tipsene i betraktning er det mange russ over hele Norge som burde glede seg. Live er Robyn et unikum, og hun headliner vår nye scene, Parkscenen, fredag 6.mai.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar