fredag 4. februar 2011

Fristen for bestilling av Russelappen går ut 28.februar. Er du russ i 2011?Da oppfordrer jeg deg til å ta en titt her.

Godkjenning av russelappen er i gang og dersom du skal være russ i år kan det være lurt å gå inn på

russelappen.no og dobbeltsjekke at din informasjon er korrekt utfylt. Har du ikke vært inne og registrert deg enda, begynner tiden å renne ut. Siste frist for å registrere seg på russelappen.no er 28. februar.

Ditt brukernavn er ditt mobilnummer (eller det du oppga til din klesleverandør). Passord mottar du ved å sende: «RUSS» til 2105. Sms må sendes ut fra det nummeret du har valgt å benytte som brukernavn.

Inne på din profil kan du se om det du har lagt inn av informasjon/bilde er ”godkjent”eller ”ikke godkjent”. Kortet blir produsert når den oppgitte informasjonen er godkjent.

Minner om at dersom du får opp status “ikke godkjent” inne på profilen får du også beskjed om dette per e-post og sms (1 kr per delmelding).

Blir profilen din godkjent vil du se dette når du logger inn på www.russelappen.no. Er det mange av dine venner på skolen som har fått både informasjon og bilde godkjent, men ikke du? Frykt ikke, du vil få svar på din profil i løpet av kort tid. Dette gjelder også om kun noen av statusene dine er godkjent.

Vi ber om forståelse for at det kan ta litt tid å få godkjent alle søknadene. Vi skal se til at dere mottar russelappen i god tid før russefeiringen er i gang.

Bilde? Er det bildet ditt som ikke er godkjent? Følg instrukser for hva som blir godkjent og last opp NYTT bilde. Klarer du ikke laste opp bilde? Dette kan kun være at bilde er for stort. Husk at bildet må være i jpg.fil.

Ikke betalt? Dersom du får opp ”ikke betalt” på din betalingsstatus kan dette blant annet bety at den ikke er registrert enda. Har du betalt via Russedress/Russeservice og din status fortsatt står som ikke betalt, må du straks ta kontakt med Russedress eller Russeservice og høre hva som er galt. Hvis du har betalt via faktura fra ROK, vil dette bli godkjent fortløpende når betalingslister fra banken er mottatt. Betaling via sms blir oppdatert umiddelbart.

Har du ikke betalt, må du gjøre dette før 28.februar.

Problemer? Har du videre problemer med å registrere deg eller spørsmål rundt russelappen, kan du få hjelp ved å kontakte oss via mail: russeid@rok.as eller per telefon 23 68 12 00.

Dette er hva som må fylles inn og godkjennes:

1. Fullt navn (må fylles inn riktig i henhold til folkeregisteret. Stemmer det ikke, vil russelappen bli avvist).

2. Fødselsdato (må fylles inn riktig og stemme med hva skolen du går på har opplyst oss i oversendte lister)

3. Riktig skole (med tanke på utsending og godkjenning)

4. Riktig gateadresse og nummer (det må stå riktig postadresse da det er denne adressen vi bruker til å sende ut din russelapp dersom du ikke mottar den på skolen. Har du skrevet feil adresse og russelappen ikke når frem, må du betale for å få printet ny)

5. Korrekt opplasting av bilde (skal være et bilde av deg og kun deg som kan brukes på et ID kort. For at bildet skal bli godkjent, må bilde være av ansiktet ditt uten noen form for tildekking av type solbriller eller lignende. PS: Russelue er lov.)

Er du usikker på hva som er riktig og ikke kan du lese mer under instrukser på russelappen.no

Vi oppfordrer russen 2011 til å fullføre bestilling av russelappen så fort som mulig ved å følge retningslinjene på

russelappen.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar