fredag 17. desember 2010

FJORÅRETS VINNER AV DRØMMEREISE!

EF Education kjørte tidligere i år en konkurranse for RUSS 2010, hvor en heldig vinner fikk tur og opphold på EF skolen i Miami for 2 personer!

Vinneren ble Lill Kristin Moen Austheim (Russ 2010) fra Steinkjer og hun skal ta med seg venninnen sin, Camilla Haugseth Hoem. Her skal de lære bedre engelsk samtidig som de skal utforske alt hva Miami og Florida har å by på. Skolen ligger på stranden med alle fasiliteter, bl.annet egen restaurant og utendørs svømmebasseng. Miami kan by på kritthvite strender, behagelig klima, fantastisk shopping og et imponerende natteliv. Du kan lese om deres erfaringer på www.russ.no i februar, når de er tilbake på norsk jord.

Ny konkurranse for RUSS 2011!
EF har selvsagt en konkurranse for RUSS 2011 også. Og i år blir premien enda bedre! Vi har valgt ut 3 eksotiske destinasjoner – og du er med på å bestemme hva premien blir!


Gå inn på gruppen vår på Russ.no her - og stem på din favorittdestinasjon. Vi annonserer den nye konkurransen i februar 2011!


Vinner du - kan du ta med deg din beste venn/venninne. Dette må du ikke gå glipp av!
Premien inkluderer fly tur/retur for deg og en venn, innkvartering på studenthjem og undervisning 26 timer i uken i 1 uke.

Avslutt 13 års skolegang med en velfortjent drømmereise! Stem på din drømmedestinasjon her!

Tekst hentet fra: russ.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar