torsdag 9. desember 2010

Billettprisene oppdateres 17.januar

Dersom du vet hvor du skal, men ikke har kjøpt billett enda har du fortsatt muligheten til dette før kommende prisstigning. Les mer her for oversikt over tilgjengelige billetter.

Billettene blir sluppet fortløpende gjennom hele året. Vær varsom dersom du kjøper billett av noen du ikke kjenner, rutinene rundt kontrollering av billettbånd er strenge; de som befinner seg inne på området uten gyldig armbånd, vil bli vist bort fra festivalområdet

Her ser du hvilke billetter (inkl pris) som er tilgjengelige per i dag. 17.januar vil prisen gå opp med kroner 200,-

Gullpass 2011- UTSOLGT

Tryvann ”Alle dager” 2011, 1850,-

Tryvann er kåret til verdens nest villeste party, og det blir neppe noe mindre vilt fra år til år! Dette passet gir deg hele fem kvelder til prisen av tre.

Russepass 2011, 3290,-
Av erfaring blir Gullpasset utsolgt tidlig og det er i den forbindelse Russepasset er blitt lansert. Dette passet gir deg tilgang til alle ROK sine arrangementer under russefeiringen på lik linje som Gullpasset, men uten de andre fordelene som egen Gullpass- entrance og lignende.

Landstreffet på Lillehammer, 1200,-
Det ultimate treffet for russen som ønsker en skikkelig festival stemning! Dørene til Olympiaparken åpner fredag klokken 12:00 og stenger ikke før søndag ettermiddag. Her vil du finne egne vanland, fete bussringer, VIP-parkering for busser, tivoli etc. Følg med på artistslipp!

CHILLBILL- tar deg til Landstreffet på Lillehammer, 1490,-
Dette passet gir deg tilgang til Landstreffet OG frakter deg frem og tilbake med buss, dersom du er fra en av disse byene: Hønefoss, Sandvika, Oslo, Moss, Ski, Eidsvoll, Elverum, Lillestrøm og Kongsvinger. Frist for kjøp av billett er 01.mars.

Tryvann enkelt dag/helger, 450,-/830,-
Lanseres 01.januar, med forbehold om at det er flere billetter tilgjengelig. Med dette passet får du tilgang til en enkelt dag eller de to gjeldene helgene i april/mai. Merk at det kan være risiko for at billettene er utsolgt før 01.januar.

Billetter kjøper du på www.billettservice.no, Narvesen, Posten eller 7Eleven.

Dersom dere er en gjeng på 5 eller flere, er det mulig å bestille billetter på faktura, da slipper dere også billettavgiften. For å bestille billetter på faktura fyll ut skjema nedenfor.

Det er ikke aldersgrense på de to treffene, alt du behøver er russelappen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar