torsdag 3. desember 2009

Toppmøtet 2010

Hvert år arrangerer Landstreffet i Stavanger og Stavanger HS et toppmøte for alle russestyrene i Norge. Dette er en unik mulighet for allle russestyrene til å få førstehånds informasjon og kunnskap om arrangementet og rammene rundt Landstreffet.

For russen i 2009 ble Toppmøtet arrangert 14. mars og ca 250 personer hadde tatt turen fra hele Norge for å være med. Alle representantene fra de ulike russestyrene fikk en omvisning i Kongeparken, en fyldig presentasjon av hele festivalen, og ikke minst så ble alle artistene til Landstreffet 2009 lansert.

Dato for Toppmøtet 2010 er lørdag 20.mars. Er du en del av russestyret på skolen din kan du melde russestyret på ved å fylle ut skjemaet her!

Skal du representere skolen din på Toppmøtet og trenger overnatting?

I den anledningen har vår samarbeidspartner Radisson Atlantic kommet med et godt tilbud på overnatting helgen 19-21.mars 2010. Om ikke lenge vil vi legge ut en link hvor man kan bestille rom til Toppmøtet.

På kvelden den 20 mars har Stavanger Hovedstyre invitert alle som deltar på Toppmøte til en storslått lanseringfest midt i Stavanger sentrum. Pr.dags dato har det blitt solgt over 1600 billetter til lanseringfest så her kommer det til å bli stemning.

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar