søndag 13. desember 2009

Friend´s House!Friend’s House

  1. Hvorfor startet vi?

Vi hadde alltid mye kule klær når vi var ferdig med innsalget mot butikk kjedene og i tillegg har vi dette showroomet på nesten 400 kvm. Vi visste ikke helt hva vi skulle gjøre med klærene og hadde brukt å sende de tilbake til produsenten.

En dag satt vi å tenkte på hva vi kunne gjøre som skulle bli litt morsomt og sosialt og kom opp med ideen til Friend’s House og konseptet rundt våre lagersalg.

Den første tanken til både meg om min kollega var at vi IKKE skulle lage deg under vanlige lagersalg metodikker. Vi ville ha noe som kunne gi folk, ikke bare gode priser, men også en opplevelse på veien. Dermed kom vi opp med Friend’s House konseptet som pr dags dato er norges beste lagersalg, hvor vi alltid tilbyr noe godt og gratis å drikke på og selvfølgelig free snacks til alle! J Vi har hatt samarbeidspartenere som: ALIVE (FIREFLY) en drikke som begynner å bli veldig populær, MALACO med TRULY og AHLGRENS BILER, FOTOVIDEO hvor vi ga de som kom hit en RÅBRA deal på digitalkamera, PURE RUSH som er en relativt ny, men utrolig digg energy drikke, og sist, men ikke minst LAGERSALG.no som er en av våre hovedsamarbeidspartnere.

Samt forrige gang arrangerte vi moteshow, som var utrolig kult, og da var blant annet Tv Norge og Tv2 nettavisen innom. I tillegg styler vi lokalet vårt som en butikk.

Hvor ofte ser man det på et LAGERSALG?

Det er vel egentlig hovedgrunnen til at vi startet. For å lage noe som var bedre enn alt annet som finnes i dag.

  1. Fremtidsvisjoner?

Naturligvis har vi tenkt mye på våre visjoner og hvor vi vil i fremtiden.. Kort og godt kan jeg si det at det blir å fokusere på å få flere gode samarbeidspartenere med, slik at vi alltid kan tilby våre gjester/kunder gratis drikke og mat når de kommer. Vi vil legge mye arbeid ned i det å gi noe tilbake til kundene for at de kommer!

I tillegg vil vi også arbeide mer med moteshowdelen, slik at det etterhvert blir skikkelig bra!!

  1. www.friendshouse.no

Nettsiden er pr dags dato helt enkelt et nyhetsbrev. Jeg vil ikke si noe mer akkurat nå, men når vi lanserer blir det spektakulært, bare vent og se!! Nok sagt! J


  1. Hvor/når kan folk treffe oss / info, hvilke merker fører vi?

Vi arrangerer lagersalg 4 ganger i året, stort sett vår, sommer, høst og vinter. Nå skal vi snart ha vår årlige julesalg, som alltid er veldig gøy.. det blir pepperkaker, gløgg og mye morro!

Man kan også melde seg på via friends house på facebook, som er en gruppe for å få info, eller enda lettere så kan man sende sms med kodeord friend til 2030, så får man jo bare en hyggelig tekstmelding i forkant av neste salg. Det er jo gratis så...

Vi fører pr dags dato 2 merker, det er Scotch & Soda og Havaianas. Scotch & Soda har til nå herre og barn, men lanserer sin første damelinje til våren 2010. De kommer også til butikkene til våren, og blir naturligvis også å finne på vårt vårlige lagersalg rundt mars neste år!

Det tror jeg kommer til å ta damene med storm! Responsen har vært enorm rundt det, og herrekolleksjonen snakker jo for seg selv. Den digger jo de aller fleste!!

Kom en tur innom neste gang og opplev det selv!

Blogglisten

1 kommentar:

  1. Spennende! Når er neste lagersalg? Har den før jul vært allerede?

    SvarSlett