tirsdag 7. februar 2012

deadmau5 til Oslo Spektrum!


deadmau5, en av verdens største DJer, kommer til Oslo Spektrum for aller første gang onsdag 30. mai!

deadmau5 er for mange den absolutte kongen av EDM (Electronic Dance Music). Han skiller seg ut fra mengden i både sound og som en visuell opplevelse. deadmau5 har vært å oppleve på de aller største festivalene i verden: Ultra Music Festival, Coachella, Creamfields, Glastonbury, og i 2011 leverte han et forrykende finaleshow på Hovefestivalen.

Joel Zimmerman (deadmau5), som han egentlig heter, har en endeløs merittliste. Han ble i 2010 kåret til beste artist og beste electrotrack under IDMA (International Dance Music Awards) og i det samme året var han ’’in house DJ’’ på MTV Music Awards. På listen har han også blitt nominert til Grammy, vunnet utallige priser på Beatport Music Awards og blir av mange sett på som den mest relevante og visjonære innen elektronisk musikk.

Den siste tiden har han kun gjort egne eventer og turnéer, og nå tar han endelig turen til Norges fremste konsertarena for EDM; Oslo Spektrum.

Når deadmau5, med hits som ”Ghost ’n’ Stuff”, ”Strobe”, ”Raise Your Weapon” og mange flere, inntar Oslo Spektrum er det bare å gjøre seg klar til det som definitivt kommer til å bli en uforglemmelig opplevelse.
Billettsalget starter allerede mandag 6. februar kl 09:00 og vi oppfordrer alle til å være raske og sikre seg billetter tidlig:

Dette vil du ikke gå glipp av!

Sjekk ut facebookeventet her.

Billetter kjøpes på www.billettservice.no / tlf. 815 33 133

www.oslospektrum.no / tlf. 815 11 211

Arrangementet presenteres av Live Nation og ROK.

For mer informasjon om artist og turnè, besøk: www.deadmau5.com

For lokal informasjon, besøk: www.livenation.no eller www.rok.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar