tirsdag 23. august 2011

Telemarkstreffet - et minne for livet!


Rimelige billettpriser, topp sikkerhet og enormt sceneshow er noen av faktorene som har gjort Telemarkstreffet til et av de store russetreffene i landet!

De siste årene har arrangementet årlig doblet sine besøkstall, og russ 2012 kan virkelig se frem til et treff som nå er enda større og enda mer omtalt enn tidligere. Treffet arrangeres som en av de første treffene i løpet av russetiden, og det vil være et treff man ikke ønsker å gå glipp av. De tre siste årene har treffet vært ut utsolgt, og det skal heller ikke utelukkes i år, til tross for utvidet kapasitet. Vi anbefaler derfor å være tidlig ute, så du kan sikre deg en billett til et av russetidens store høydepunkter!

Se promo-film nederst i artikkelen.


"Vi inviterer russ fra hele landet, for å bringe dere den festen dere har lengtet etter! Telemarkstreffet blir et minne for livet!"


Artister, DJ's og sceneshow av egen klasse:


Helt siden begynnelsen har Telemarkstreffet ønsket å fokusere på det å gi publikum den komplette festopplevelsen. De har derfor valgt å gi russen et unikt sceneshow, der visuelle effekter, lasershow, flammeblåsere av verdensklasse, og enorme scenerigger vil bli kombinert med dyktige artister og DJ's. Det er også flere overraskelser i vente!


Kort vei fra Adger, Vestfold, Oslo og Buskerud:

Telemarkstreffet ligger kun 2 timer fra Oslo, 1 time fra Tønsberg og under 30 minutter fra både Sandefjord og Larvik. Men det er også kun 2 timer fra Kristiansand, 1 time og 30 min fra Arendal og Kongsberg.

Det vil også bli satt opp busser fra Oslo via Tønsberg, Sandefjord og Larvik, og fra Kristiansand via Lillesand, Arendal og Tvedestrand! Les mer om dette på www.telemarkstreffet.no


Billettpriser:

Ordinær billett: 590.00 NOK

VIP billett: 990.00 NOK


VIP-billett gir deg blant annet:

- Eget VIP-område med sitteplasser og chill-out område

- Egen bar med bedre priser og kortere kø

- Rabatt på billetter til pre-party

- Egne toaletter med kortere kø

- Parkering nærmere sceneområde

- Billigere mat

Billettsalget starter 14. september kl 17.00!

Telemarkstreffet 2011 (aftermovie) from Deniz Production on Vimeo.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar